Eetcafe

Fantastisch Nieuws!! Het dakterras van De Stordeur mag terug open vanaf 8 mei 2021!

Reserveren kan vanaf nu via de link hieronder!

www.destordeur.be/eetcafe

Aangezien we het weer in Belgie niet kunnen voorspellen, is het natuurlijk praktisch moeilijk te organiseren.

We hopen hier een beetje op jullie begrip dat we tijdens plotse regenval niet iedereen kunnen beschermen tegen de regen en jullie hier zelf de keuze hebben om te blijven zitten of het bestelde eten mee te nemen in Take-Away stijl! We moeten hierbij ook wel vragen om de coronaregels te respecteren, en steeds op 1.5 meter van andere bubbels te blijven! (Bv niet allemaal samen onder een parasol of onder ons overdekt terrasje te kruipen :-)).

We gaan proberen er het beste van te maken om jullie op een zo professioneel mogelijke manier te bedienen!

Voor de koude lente-avonden mogen jullie steeds jullie eigen dekentje meebrengen! (aangezien we deze coronagewijs niet zelf mogen aanbieden)

We gaan beginnen met een beperkte kaart, deze zal bestaan uit een 10-tal gevarieerde gerechten, dit om in te spelen op eventueel slecht weer en hiermee gepaard gaande sluitingen!

Wij hopen jullie snel terug op onze manier te kunnen bedienen, maar ook op deze manier gaan we er het beste van maken!

Alvast heel erg bedankt voor jullie talrijke reservaties en tot snel!

Het is een plek waar het aangenaam en ontspannen vertoeven is. In ons eetcafe heerst een losse sfeer. De grote parking onder het gebouw is een extra troef om zonder parkeerstress te komen eten. De ruime lift (of voor de sportieveling de trap) brengt je tot op 13 meter hoogte. Een mooie plek van waaruit je de skyline van Leuven en de Vaart kan bewonderen. Wij beschikken over een rooftop-terras waar je in de zomer met een hapje en een drankje van het zonnetje kan genieten! Onze menukaart heeft zo zijn klassiekers maar wordt telkens met nieuwe suggesties van de maand aangevuld.